Design Interior Rezidențial

Haideți să transformăm împreună spațiile interioare în camerele visurilor dumneavoastră

Experiența în proiectare și perfecționarea continua ne permit să proiectăm locuințe prietenoase cu beneficiarul și cu mediul înconjurător.

Fiecare decizie de a construi o locuință vine însoțită de multe speranțe, visuri și așteptări. Rolul nostru este de a proiecta o construcție rezistentă și cu un impact minim asupra mediului care să corespundă așteptărilor și sa poată găzdui visele viitorilor ocupanți.  Dacă în general, ca arhitecți,  ne concentrăm dintotdeauna pe funcțiuni și pe utilizarea ușoară și eficientă a casei, în prezent efectul construcției asupra mediului și asupra ocupanților reprezintă de asemenea o prioritate. Acest concept de sustenabilitate este asociat dese ori cu ideea de costuri ridicate, însă există soluții pentru orice buget și este responsabilitatea noastră ca proiectanți să găsim împreună cu tine soluțiile optime. De aceea propunem următorii pași pentru un proiect reușit și o construcție care sa reflecte întocmai proiectul:

Analiza terenului sau a clădirii existente

Înțelegerea nevoilor beneficiarului

Agreearea unui buget pentru construcție

Alegerea soluțiilor tehnice optime

Verificarea execuției conform proiectului

Este important să propunem un proiect realizabil și care să corespundă atât normelor în vigoare cât și standardelor de proiectare care au în centrul omul. În acest sens acordăm o atenție deosebită asigurării calității aerului interior, a iluminării și a confortului termic și fonic. În cazul construcțiilor noi analizăm și propunem soluții structurale și de anvelopare cu impact mic sau chiar pozitiv asupra mediului (cum este cazul structurii de lemn și al acoperișurilor verzi)

Câteva dintre proiectele noastre rezidențiale:

“Ca arhitect proiectezi pentru prezent, ținând cont de trecut, pentru un viitor care este practic necunoscut” –  Norman Foster

Alege să construiești o  locuință care să te bucure, să asigure sănătatea familiei tale în interiorul său și care să nu contribuie negativ la condițiile naturale de pe planeta pe care copiii și nepoții noștri o vor primi moștenire.

CONTACTEAZĂ-NE

 

+(40)723 081 877

office@berylstudio.ro

str. Actor Ion Brezoianu, nr. 36, sector 1, București

Haide să-ți construim visul împreună

Dacă te gândești să achiziționezi un teren sau ai deja un teren pentru o casă, dacă ai deja o construcție existentă pe care vrei să o extinzi și să o îmbunătățești e momentul să ne cunoaștem!